xsmoke Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Desember


XSmoke startet først på det svenske og danske markedet allerede i 2011, men befinner seg nå også i mange andre land. De befinner seg blant annet i Norge, Finland, Tyskland, Polen, Frankrike og England. XSmoke har vært med på trenden med e-sigaretter helt fra starten av, og var en av første forhandlerne på markedet. XSmoke sin kunnskap om e-sigaretter er derfor veldig stor. De har 20 internasjonale ansatte fordelt over store deler av Europa. Alle disse ansatte har sin spesialitet i virksomheten.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra xsmoke:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra xsmoke.com

Gratis frakt, 50-400kr, 10-25% rabatt og mye mer.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=4066

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se xsmokes startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

XSmoke selger noen av de aller beste produktene på markedet, noe kundene deres også er enig i. De har ofte kvalitetskontroller som sikrer at e-sigarettene opprettholder høy kvalitet, og dermed tilfredsstilte kunder. Alle e-sigarettene til XSmoke er CE-merket, noe som faktisk garanterer at produktene er fremstilt i overenstemmelse med felles europeiske krav om sikkerhet, miljø og sunnhet. Om du lurer på hvordan e-sigaretter fungerer kan du lese om dette i Guiden på nettsiden til XSmoke.

Hovedmålet til XSmoke er å bli et e-sigarett merke som er verdensførende. Deres første delmål er Europa. XSmoke har også fått testet e-sigaretten sin av Teknologisk Institut, og er dermed den eneste skandinaviske e-sigarett forhandleren som har fått laget en så gjennomgående test av e-sigaretter.