Vesterålens Naturprodukter (VNP) Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-35% rabatt | Desember


Vesterålens Naturprodukter er en netthandelsaktør som selger kosttilskudd, spesielt omega-3, gjennom sin nettbutikk VNP.no. Siden starten i 1997 har selskapet levert omega-3 i kapselform og andre kosttilskudd til over 200.000 abonnenter i hele Norden.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Vesterålens Naturprodukter (VNP):

25% rabatt

Minst 25% rabatt hos VNP.no.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=4856

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte tilbuds-produkter hos VNP.no. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Sortimentet omfatter omega-3 kapsler for barn og voksne, vitamin C, melkesyrebakterier, produkter mot muskelsmerter, samt leppebalsam. For flere av produktene kan du velge å opprette et abonnement for å få regelmessig tilsendt de produktene du ønsker til en fornuftig pris.

Vesterålen har strenge krav til kvaliteten på sine Omega 3-produkter. All fiskeleverolje gjennomgår strenge kvalitetskontroller før, under og etter produksjon, og innkjøp av oljene skjer etter flere europeiske og globale kvalitetsstandarder. Produsenter av omega-3 blir regelmessig kontrollert av det norske Mattilsynet og tilsvarende kontrollorganisasjoner i de landene hvor produktene selges.

Nettbutikken har også en rekke interessante artikler som handler om kosthold, helse, trening og interessant informasjon om ulike vitaminer og mineraler. Du vil også finne oppskrifter på næringsrik og sunn mat og et par quizer hvor du kan teste hvor mye du kan om helse og kosthold.