Tonerweb Rabattkode 2018 | 50-100 kr rabatt & Gratis frakt | Juni


Tonwerweb selger blekk og toner på nettet. Selskapet er stiftet i Norge, og har som forretningsidé å tilby blekk, toner og datatilbehør til en god pris. Takket være det smarte søk- og kategoriseringsverktøyet, der du først velger skrivermerke og siden modellnummer, finner du lett den typen blekk eller toner som passer til akkurat din skriver.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Tonerweb:

50-100 kr rabatt

50-100 kr rabatt hos Tonerweb.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/hzy8kq9

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du verver en venn. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Gratis frakt

Gratis frakt hos Tonerweb.

VIS RABATTKODE

www.tonerweb.no/tt/?tt=13246_12_243295_

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du handler for minst 400 kr. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Tonerweb Tonwerweb har blekk og toner til de fleste merker og modeller, som Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Dell, Compaq, Apple, Ricoh og Panasonic. De har også et stort sortiment av skrivere og tilbehør som blekkskrivere, laserskrivere, papir, etiketter, lamineringsplast, merkemaskiner med mer. Hos Tonwerweb finner du også datatilbehør og småelektronikk, som mobildeksel, batterier, ladere, datarengjøring, høyttalere, mikrofoner, headset, webkameraer, nettverkskabler, tastatur, mus, minnekort, fjernkontroller, ergonomisk tastatur og mus, datavesker, billadere og modem.

Leveringstiden er ca 1-4 dager. Leveringen sendes vanligvis med Posten, men det kan også forekomme enkelte tilfeller hvor leveringen sendes med andre fraktselskaper. Betaling gjøres med kort eller med faktura. Alle kunder har full returrett på 30 dager.