SpeedWave.no Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Juni


SpeedWave.no drives av Mandera AS. Mandera ble stiftet i 2006 med organisasjonsnummer 990508631. Mandera driver netthandel og har kontor i Sarbsborg og lager i hovedstaden, altså Oslo. De har en årlig omsetning på cirka 6 millioner.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra SpeedWave.no:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra SpeedWave.no

Gratis frakt, 50-300kr, 10-25% rabatt og mye mer.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/y7uf4jgc

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se SpeedWave.nos startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Er du glad i gummibåter, surfebrett og kajakker? Da er SpeedWave.no helt klart en nettside du burde ta en titt på. Med kvalitet fra Bestway blir produktene du kjøper på SpeedWave.no alltid en suksess. Bestway er en av verdens største produsenter av produkter som er oppblåsbare. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare båter, kajakker, spabad og mye, mye annet. SpeedWave.no er såpass sikre på kvaliteten til Bestway at de gir deg hele 2 års garanti! Flere andre nettbutikker opererer bare med 1 år eller 6 måneders garanti.

På SpeedWave.no finner du utrolig mange gode tilbud og rabatter. Du slipper blant annet å tenke på frakt, noe du får helt gratis på SpeedWave.no. I alle fall i noen perioder. Nå har de for eksempel en kampanje hvor de gir deg 500 kr i ekstrarabatt. SpeedWave.no garanterer topp kvalitet og service, og om du trenger hjelp kan du kontaktet et topptrent Bestway serviceteam som hjelper deg med det meste.