Skousen Rabattkode 2018 | 10-40% rabatt & Gratis frakt | Mai


Skousen er en nettbutikk som spesialiserer seg på å selge hvitevarer, hjemmeelektronikk og VVS produkter til rimelige priser online. Skousen er en del av det danske selskapet White Away Group, og i Danmark har selskapet solgt hvitevarer og hjemmeelektronikk online siden 2003.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Skousen:

10-40% rabatt

10-40% rabatt hos Skousen.

VIS RABATTKODE

Trengs ikke. Gjelder utvalgte varer hos Skousen. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Skousen I Norge har selskapet fantes siden 2011. Ettersom Skousen kun finnes på nettet, kan selskapet tilby rimelige og lave priser på en mengde velkjente hvitevare- og VVS-produkter.

I nettbutikkens utvalg finner man hvitevarer som vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner, ovner, kjøleskap, frysere, vifter og komfyrer. Her finnes det også mindre varer til hjemmet som husholdningsassistent, elektrisk visp, vaffeljern, smørbrødjern, kjøkkenvekt, frityrsteker, støvsuger, vekt, hårtrimmer, med mer. Blant produsentene hos Skousen, finner man velkjente merker av kvalitet som for eksempel Asko, Gorenge, Indesit, LG, Everglades, Kenwood, Miéle, Siemens, Smeg, Whirlpool, Philips, Braun, Samsung, Electrolux og Nilfisk. Flere produkter på Skousen har blitt kåret til best i test av både svenske Råd och Rön og danske Forbugerrådet Tænk, og testvinnerne har en egen side som man finner på selskapets nettbutikk.

For den som har spørsmål om et spesielt produkt, eller om noe annet, så finnes det både en chat og en telefon med sjenerøse åpningstider. Det finnes også mulighet for kunder til å kjøpe tilleggstjenester som støtte, installasjon og fjerning. Skousen har et stort lager, hvilket innebærer en hurtig leveringstid for kunden, på mellom to og seks dager. Finnes ikke varen på lager, er leveringstiden fire til ti dager. Småvarene leveres dit kunden bor.