SAS Rabattkode / Kupongkode 2018 | 10-25% rabatt | Desember


SAS er kanskje det mest velkjente flyselskapet for oss nordmenn og faktisk for øvrige skandinaver også. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1946 og har gjennom årene flydd mange av oss på kryss og tvers over jordkloden. SAS er et konsortium som er basert i Danmark, Norge og Sverige og eies halvveis av disse tre landene og halvveis av private investorer.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra SAS:

Minst 10% rabatt

Inntill 25% rabatt hos SAS.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p(208935)a(2820946)g(19877296)url(https://www.sas.no/lavpriskalender/)

Trengs ikke. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Hver dag gjør SAS ca 1000 flygninger og årlig er det ca 30 millioner passasjerer som flyr med selskapet. Antallet flyruter tilsvarer 277 stykk, og totalt kan man fly til over 120 destinasjoner med SAS. SAS har også sitt Eurobonus-program som er veldig populært og har mer enn 3,5 millioner medlemmer. SAS

Korte fakta om SAS

  • 277 flyruter
  • Flyr til 120 destinasjoner
  • Ca 140 fly i flåten
  • Ca 30 millioner passasjerer hvert år
  • Eurobonus-program med over 3,5 millioner medlemmer
  • Medlem i Star Alliance
  • Konsortium som delvis eies av den danske, norske og svenske staten.
  • Grunnlagt i 1946

Star Alliance

SAS er medlem i Star Alliance som er verdens største flyselskap-allianse. Star Alliance består av totalt 28 medlemsselskap som alle kommer fra ulike deler av verden. Medlemskapet i Star Alliance gjør at SAS sammen med andre flyselskap danner et flyrutenett over hele verden og kan dermed gi alle kunder et enormt stort utvalg av flyreiser. Dessuten gir medlemskapet i Star Alliance alle SAS kunder en rekke fordeler og økt trygghet under reisen. Flyselskapene i Star Alliance samarbeider blant annet om teknologi og logistikk, lounger, kampanjer og rabatter, tidtabeller og felles bonuspoeng.

Eurobonus

Eurobonus er SAS sitt egne lojalitetsprogram for reisende og som medlem finnes det en hel del fordeler å ta del i. Gjennom å bli med i Eurobonus-programmet tjener du poeng på flyreiser, hotellbesøk, leiebiler og dine innkjøp. Disse poengene kan senere anvendes til å booke fly, få oppgraderinger, hotellbesøk og tilbud i SAS sin nettbutikk. Alle poengene gjelder i hele fem år så det finnes nok av tid å tenke på hva du skal bruke de til. Foruten at du tjener poeng som siden kan anvendes til reiser og annet, så kan du også med hjelp av poeng stige i medlemsnivåene i Eurobonus programmet. Totalt finnes det fire ulike medlemsnivåer og jo høyere opp du kommer desto flere fordeler får du. Noen eksempler på fordeler som du kan få tilgang til når du klatrer i de ulike medlemsnivåene er fast-track på flyplassen, tilgang til lounger, spesielle rabatter på flybilletter, gratis WiFi ombord og ekstra bagasje. De fire medlemsnivåene er Medlem, Sølvmedlem, Gullmedlem og Diamantmedlem.

Tilbud, kampanjer og rabattkoder

Når det kommer til rabattkoder, tilbud og ulike kampanjer så bruker SAS omtrent alltid å ha noe å tilby for den som vil få en prisverdig flyreise. SAS har ofte kampanjer på flybilletter til utvalgte destinasjoner og inne på SAS sin webside finnes en underside som stadig viser de seneste tilbudene. Det går også an å melde seg på SAS nyhetsbrev for å få tilgang til ulike spesialtilbud. Utover disse kampanjene og spesialtilbudene finnes det også innimellom rabattkoder som kan ta av ytterligere noen prosent på sluttprisen. Rabattkoder fra SAS er relativt sjeldne, men når de først finnes tilgjengelig kan man ofte få ganske bra rabatter som kan spare en hel del penger.