RoseGal Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 15-25% rabatt | Desember


Rosegal.com er en nettbasert motebutikk med lavprisprofil. Sortimentet består hovedsaklig av klær og tilbehør, men også hjeminnredning og skjønnhetsprodukter.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra RoseGal:

20% rabatt

Minst 20% rabatt hos RoseGal.com.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/yb2rvues

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte produkter hos RoseGal. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Nettstedet rosegal.com er delt inn i kategoriene "nye" som inneholder nyankomne produkter i alle butikkens kategorier, "plus size" med moteklær i store størrelser, "kvinner", som består av kategorier som kjoler, topper, gensere, active wear, yttertøy, undertøy og bukser. I avdelingen "menn" kan man blant annet kjøpe jeans, hettegensere, skjorter, active wear og jakker. Kategorien "sko og vesker" består av vesker og sko for både menn og kvinner, og i "Smykker" er det et bredt utvalg av øredobber, armbånd, halskjeder, klokker, ringer, kroppssmykker, nøkkelringer, brosjer, smarte klokker med mer. Avdelingen "hjem" inneholder over 10 000 innredningsprodukter som veggdekor, produkter for soverom og bad, leker, partyartikler, duker, brikker og artikler for utendørsaktiviteter som sykling, camping, fotturer, fiske, vannsport, sport og fitness, samt hageredskaper. Kategorien "hår" inneholder parykker og i "beauty" er det en rekke sminkesaker og makeup. I avdelingen "salg" kan man prute på klær, sko, vesker, smykker, tilbehør, skjønnhetsprodukter og møbler som er redusert med opptil 80%, og i kategorien "clearance" har man samlet inn produkter til max. 10 USD. Rosegal har et bonusprogram som betyr at du tjener poeng hver gang du logger inn på kontoen din. Jo flere dager i rekkefølge du logger på, jo flere poeng. Poengene kan konverteres til varer fra Rosegal. Rosegal.com er også tilgjengelig som app.

Rosegal.com aksepterer bankkort som Visa, MasterCard, JCB, Discover, PayPal, Rosegal Wallet, Western Union etc. Rosegal.com leverer til kunder over hele verden og leveringstiden er 3-35 dager.