Penthjemme Rabattkode 2018 | 20% rabatt & Gratis frakt | Juni


Penthjemme er en nettbutikk lokalisert I Ski i Akershus som tilbyr alt av småinteriør du kan ønske deg til hjemmet. De har et utvalg som er satt sammen for at du skal finne det du ønsker å pynte med i hjemmet ditt for å få et hint av farge og kreativitet som gir ditt hjem litt ekstra liv.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Penthjemme:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Penthjemme.

VIS RABATTKODE

www.penthjemme.no/tt/index.php?tt=20550_12_243295_&r=%2F

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte salg-produkter hos Penthjemme. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Gratis frakt

Gratis frakt hos Penthjemme.

VIS RABATTKODE

www.penthjemme.no/tt/index.php?tt=20550_12_243295_&r=%2F

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du handler for minst 1000 kr. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Produkter du kan finne i utvalget deres er småinteriør for stue, gang, kjøkken og bad. Du finner et stort utvalg av spennende lamper og tekstiler. Her kan du finne lysestaker, telysholdere, småmøbler, vaser, krukker, rammer og bladkurver. Alt du ønsker å pynte med hjemme kan du finne her slik at alle rom får en ekstra sjarm og blir en del av et helhetlig interiør-design som øker trivselen i hjemmet ditt. Stemning og humør øker betraktelig når man har det fint rundt seg hjemme. Finn tingene du vil pynte med på nettsiden deres i ro og mak i din egen sofa.

Penthjemme gir deg fri frakt ved kjøp over 1000kr, og ellers fast fri frakt på 99kr. Du får varene tilsendt med Bring/Posten, eller kan hente dem gratis i Ski. Betaling kan gjøres med Klarna Faktura, VISA og Mastercard.