Nikita Hair Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-30% rabatt & Fri frakt | Juni


Nikita Hair er en etablert frisørkjede som finnes i de fleste byer i Norge. På nettsidene deres kan du bestille frisørtime og bli medlem av kundeklubben, men du kan også bestille hår- og skjønnhetsprodukter for levering rett hjem. Når du allerede kjenner produktene du ønsker å kjøpe men opplever at du snart går tom, er det meget praktisk å kunne bestille det du trenger på nett slik at du får det tilsendt rett hjem i posten.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Nikita Hair:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Nikita Hair.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p(249157)a(2820946)g(21851670)url(http://nikita.no/shop/agreatfeeling/)

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos Nikita Hair. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Gratis frakt

Gratis frakt hos Nikita Hair.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p(249157)a(2820946)g(21851670)url(http://nikita.no/shop/)

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du handler for over 899 kr. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Hos Nikita Hair finner du et stort utvalg av kjente merker innen hårprodukter, samt også andre skjønnhetsprodukter som sminke og hudpleie. Alt fra kjente og kjære leverandører. I tillegg har de et stort utvalg av elektriske produkter som hårfønere, krølltenger, rettetenger og liknende. Med disse produktene kan håret ditt få en profesjonell behandling hver dag hjemme på ditt eget bad. Uten de rette verktøyene kan det være vanskelig å gi håret det samme freshe utseendet som du får rett fra frisøren.

Nikita Hair sender sine produkter med Posten, og du kan betale med VISA, Mastercard, Nets, Afterpay eller PayPal.