MaxGodis Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-50% rabatt | Desember


Maxgodis er nettbutikken for de som elsker svenskehandel, fordi her får du svenske priser på nett. Nå slipper du å ta kjøreturen over grensen og du kan handle inn så mye du vil. I nettbutikken finner du alle de mest populære varene som nordmenn på svenskehandel er ute etter. Sjokolade, søtsaker og leskedrikker er i stort monn, i nettbutikken til Maxgodis. Når du handler hos Maxgodis kan du være sikker på å få kvalitetsprodukter til lavest mulig pris.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra MaxGodis:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra MaxGodis.se

50-400kr, 10-50% rabatt, Gratis frakt og mye mer.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/y7tmfg86

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se MaxGodis.ses startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

MaxGodis Godterisortimentet består av minst 50 ulike produkter, og er pakket i fabrikken til de respektive produsentene. Dette gjør at forsendelsen blir sikker og du får produktene sendt hjem helt urørt. Med lave priser vil du spare mange kroner i denne nettbutikken.

Kunder fra Norge kan gjøre en veldig god handel, på grunn av nye regler, som gjør du kan handle opptil 350 kroner helt uten toll og moms. Frakten er inkludert i dette beløpet, men frakt koster bare 20 kroner hos Maxgodis, noe som kan sies å være ufattelig lavt.