LYR Design Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 15-25% rabatt | Desember


I 2016 ble LYR Design startet. Dette ble gjort av to lidenskapelige karakterer med lang erfaring fra kundeservice og varesalg. LYR Design sitt hovedmål er at alle deres kunder skal være fornøyde med LYR Design og deres produkter. De strekker seg veldig langt for at dette skal forbli en realitet. LYR Design ønsker på en måte å pynte Norge ved å tilby et veldig stort utvalg av kvalitetssmykker. Kvalitetssmykkene blir tilbudt til markedets laveste priser.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra LYR Design:

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos LYRDesign.no.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=5960&pid=18853&deeplink=https%3A//www.lyrdesign.no/specials

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte produkter hos LYR Design. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

LYR Design tilbyr utrolig mange forskjellig i kategorien smykker og armbånd. De selger blant annet ringer, halssmykker, ørepynt, armbånd, gullsmykker, vikingsmykker, kjeder og reimer. I tillegg til alt dette selger de også tilbehør som smykkebokser til alt dette.

LYR Design har prisgaranti på absolutt alle sine produkter, noe som innebærer at de til en hver tid garanterer å ha den laveste prisen på sine produkter i Norge. Om du skulle finne et av LYR Design sine produkter i en annen norsk nettbutikk til en enda lavere pris er det bare til å ta kontakt med LYR Design. De setter da ned prisen på det du fant. Kontaktet LYR Design kan du enten gjøre på telefon eller e-post. LYR Design har en fast fraktpris på kr 39, og på ordrer over kr 500 er det helt gratis frakt. Leveringstid på LYR Design tar vanligvis 1-3 dager.