LEDsale Rabattkode / Kampanjekode 2019 | 10-30% rabatt & Fri frakt | Desember


LEDsale er en av de ledende forhandlerne av LED-belysning i Norge. De har et veldig stort sortiment av LED-belysning, som dekker lamper, lysrør, LED-lister, spotlights, lyskastere, akvariebelysning og plantebelysning. Utover dette har du også lommelykter, julebelysning, utendørsbelysning og ulike slag tilbehør.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra LEDsale:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos LEDsale.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/yawahxyd

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos LEDsale. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Gratis frakt

Gratis frakt hos LEDsale.

VIS RABATTKODE

tc.tradetracker.net/?c=21951&m=12&a=243295&u=%2F

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du handler for over 1000 kr. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Du finner også en mengde LED-glødelamper som ser ut som tradisjonelle glødelamper, men som har de energisparende egenskapene som LED har.

LEDsale har noe de kaller for ”Knowledge Base”, hvor de guider deg gjennom LED-belysningens verden. Her kan du få svar på spørsmål som hvordan LED-lamper fungerer, en beskrivelse av ulike klassifiseringssystem og en ordliste som oversetter de ulike begrepene innenfor LED-belysning.

LEDsale sier at de har de laveste prisene på LED-belysning på det norske markedet, og tilbyr 100 % prisgaranti. Dette innebærer at om du skulle finne et produkt til en lavere pris i en annen norsk nettbutikk, så matcher de den prisen.