Lab Cph Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-30% rabatt | Desember


Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Lab Cph:

25% rabatt

Minst 25% rabatt hos LabCph.no.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=6295&pid=18853&deeplink=http%3A//www.labcph.no/kategori/sweatshirts%3Fonoffer%3D1

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte produkter hos Lab Cph. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Labcph.no er en trendy nettbutikk for den aktive skater. Her finner du et av Norges største og beste utvalg av skateboard og tilbehør. I tillegg er nettbutikken proppfull av trendy klær, som er spesialtilpasset den urbane stilen skatere ofte har. Alle brands er representert, og du finner godt etablerte skatemerker som Vans, Emerica og New Balance, men også nyere brands. Funksjonelle og stilfulle klær, sko, sekker og gadgets, er en stor del av skaterens identitet, og det er her LabCph er spesialister. I nettbutikken til LabCph, finner du alt dette til lave priser, og noen ganger finner du gode merker, i og kvalitet, til ufattelig lave priser - helt opp til 70% i rabatt, eller mer!

LabCph har også et eget skate-team. På nettsidene til LabCph kan du følge med på siste nytt og teamet, og de enkelte skatere, på nært hold. Det er også mulig å kjøpe inn gavekort til venner, familie eller hvem det skulle være, for å gi den perfekte overraskelsen til aktive skatere!