Hoppa / Resorthoppa Rabattkode 2018 | 10-25% rabatt | Mai


ResortHoppa er et av de fremste selskapene i verden innen transfer til og fra flyplasser. Hvert år hjelper ResortHoppa over 1,7 millioner reisende å komme seg mellom flyplasser og feriesteder. Selskapet har virksomhet i over 94 land, og totalt tilbys det transfer på 473 flyplasser til over 4300 feriesteder.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Hoppa / Resorthoppa:

10-25% rabatt

10-25% rabatt hos Hoppa / Resorthoppa.

VIS RABATTKODE

www.dpbolvw.net/click-8116902-12386320-1446118297000

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte kampanjer hos Hoppa / Resorthoppa. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Når du lander på en flyplass, eller skal dra fra ditt feriested, kan Resorthoppa sørge for transfer. Kundeservice finnes tilgjengelig døgnet rundt alle dager i uken, og de er alltid klare for å hurtigst mulig finne transport. Uansett om man er på forretningsreise eller på ferie, kan ResortHoppa hjelpe til med å finne transport mellom for eksempel flyplass og overnattingssted. Først og fremst er ResortHoppa et utmerket valg til den som vil slippe å lete etter transfer ved ankomst, samtidig som man vet at prisen er rettferdig. Velger man å booke sin transfer via ResortHoppa finnes det fire typer av fremkomstmiddel man kan dra med. Disse fremkomstmidlene er delt buss, privat transfer (vanligvis bil), privat minibuss og privat buss.

Når det kommer til tilbud og rabattkoder, pleier ResortHoppa ha en hel del godbiter til sine kunder. Inne på ResortHoppas nettside finnes det en underside som kan nås fra hovedmenyen, som er ment til ulike tilbud og kampanjer. Før man booker sin transfer, er det derfor et klokt valg å besøke denne undersiden for å se om det finnes noe som kan gjøre bookingen ekstra lønnsom. Innimellom pleier også Resorthoppa å gi ut ulike rabattkoder som kan redusere sluttprisen ytterligere. Disse rabattkodene pleier å gjelde mellom ulike datoer, og det gjelder derfor å benytte anledningen til å booke disse når de er tilgjengelige.

Korte fakta om Hoppa / Resorthoppa

  • Tilbyr transfer over hele verden
  • Transfer på totalt 473 flyplasser, og dekker 4300 feriesteder.
  • Transfer 24 timer i døgnet, alle ukedager.
  • Over 1,7 millioner kunder i året
  • Virksomhet i 94 land
  • Har fire typer fremkomstmidler. Delt buss, privat transfer, privat minibuss og privat buss
  • Stiftet i 2004