Hobbex Rabattkode 2019 | 10-50% rabatt & Fri frakt | Desember


Hobbex er et ærverdig selskap med en historie som strekker seg langt tilbake før internett slo igjennom. Selskapet ble stiftet allerede i 1961 og har gjennom årene solgt tusenvis av hobby- og fritidsprodukter til den norske og svenske befolkningen. Før internett slo igjennom var Hobbex et postordreselskap, hvor dens velkjente katalog spilte en viktig rolle i hele virksomheten.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Hobbex:

10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Hobbex.

VIS RABATTKODE

Rabattkode trengs ikke. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

De fleste som er født på 90-tallet og før har nok hatt, eller kjenner noen som har hatt, en Hobbex-katalog liggende hjemme. I dag har Hobbex lagt om fokuset og tilpasset seg det moderne internettsamfunnet, og i stedet for postordre selges hobby- og fritidsvarer via netthandel. Utover nettbutikken finnes det også 12 fysiske butikker som ligger spredd ut over hele Sverige. Hobbex driver også e-handelsvirksomhet i Danmark og Finland. Hobbex Rabattkode

Produktene hos Hobbex

Hobbex har et bredt sortiment av produkter, og har blitt markedsledende i et flertall av produktområder. Radiostyrte ting, hobbyvarer, skyting og gadgets er noen av de kategoriene der Hobbex har mesteparten av markedet sitt i Skandinavia. Uansett om du er ute etter en bensindrevet radiostyrt bil eller en spesiell luftpistol, så kan Hobbex med sin lange erfaring og kunnskap guide deg på rett vei, og dermed finne det beste produktet for formålet. At "Pil og bue" og "Modellbygging" er to av hovedkategoriene på Hobbex.com sier en del om hvilken ekspertise dette selskapet har på visse områder.

Korte fakta om Hobbex

 • Selger hobby- og friluftprodukter
 • Markedsledere innenfor flere produktområder (Radiostyrt, skyting, gadgets etc.)
 • Utover nettbutikken finnes 12 fysiske butikker i Sverige
 • Har også internettvirksomhet i Danmark og Finland
 • Stiftet i 1961 i Borås
 • Startet som et postordreselskap

Slik bruker du en Hobbex rabattkode

 1. Velg ut en eller flere av Hobbex sine produkter som du vil kjøpe, og legg dem i handlevognen.
 2. Når du er ferdig og klar til å betale, klikker du på den grønne "TIL KASSEN"-knappen.
 3. Du kommer nå til kassen der du får en oppsummering av din bestilling og kan blant annet se produktene, totalprisen og moms. Kontroller at alt stemmer.
 4. Under oppsummeringen finnes en rubrikk hvor det står "Rabattkode". Nedenfor denne rubrikken finnes det et tekstfelt der du skal skrive inn din rabattkode.
 5. Skriv inn din rabattkode i tekstfeltet og klikk deretter på "Oppdater"-knappen.
 6. Din Hobbex-rabattkode er nå aktivert, og totalprisen for bestillingen skal nå ha sunket.
 7. Du kan nå gå videre og fullføre din bestilling hos Hobbex.