Hadeland Glassverk Rabattkode 2018 | 10-50% rabatt & Fri frakt | Desember


Hadeland Glassverk er en av Norges absolutt eldste industribedrifter og har fantes siden 1762. Til å begynne med produserte de først og fremst flasker, apotekglass, medisinglass og diverse hverdagslige glass til husholdningen. I dag produseres det hovedsakelig eksklusive glassprodukter, som kunstneriske glassfigurer, serviser, vinglass, blomstervaser og vakre glasskåler.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Hadeland Glassverk:

Minst 30% rabatt

Minst 30% rabatt hos Hadeland Glassverk.

VIS RABATTKODE

Trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos Hadeland Glassverk. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Hadeland Glassverk Rabattkode Foruten salg via forhandlere og på selve glassverket, har Hadeland Glassverk også en nettbutikk. I nettbutikken finner du i hovedsak hele glassverkets sortiment, som består av hundrevis av glassprodukter. Her kan du lete etter fine glassverk gjennom å klikke deg frem blant produktkategorier som «Kunstglass», «Vinserier», «Blomstervaser», «Jul», «Serviser», «Interiør Og Servering», «Barserier» og «Dyrefigurer». I nettbutikken finnes det også en side som viser bestselgere og en avdeling som samler tilfeldige tilbud og kampanjer på utvalgte glassprodukter.

Velger du å handle i nettbutikken til Hadeland Glassverk kan du regne med å få hurtige leveranser, sikre betalingsalternativer og gode kjøpsvilkår. Leveringstiden er 1-3 dager og du får fri frakt når du handler for over 500 kr. Du kan betale med Klarna-faktura, delbetaling, VISA eller MasterCard. Alle kunder har 30 dagers åpent kjøp.