Frostvik Rabattkode 2018 | 25% rabatt & Fri frakt | Desember


Frostvik AS er et norsk netthandelsselskap som først og fremst selger ulike typer verktøy. Her finnes det elektriske verktøy, håndverktøy, verktøy til hagen, verktøytilbehør og mye mer. Utover ulike typer av verktøy, selger Frostvik også produkter til blant annet hage, bil, båt, hjeminnredning, bygg, hus, sport og fritid.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Frostvik:

Minst 25% rabatt

Minst 25% rabatt hos Frostvik.

VIS RABATTKODE

Trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos Frostvik. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Frostvik Rabattkode Selskapet ble etablert i 2012 og har på noen få år blitt en stor aktør innen sitt produktsegment på det norske markedet. Frostvik retter seg mot både privatpersoner og bedrifter. Hovedkontoret ligger i Larvik.

Fraktkostnaden hos Frostvik er 200,- om vekten på bestillingen er under 25kg. Er vekten over 25kg koster frakten 400,-. Skulle bestillingen være så stor at det kreves at varene fraktes på pall, er maksprisen for frakt 750,-. For å betale din bestilling, kan du bruke Klarna-faktura, Klarna-delbetaling, Klarna-konto, VISA-kort eller MasterCard. Til forskjell fra flere andre nettbutikker, er det gratis å betale med faktura. Ingen fakturaavgift tilkommer verken for privatpersoner eller bedrifter. Når det kommer til levering, så sendes din ordre vanligvis samme dag som du legger inn din bestilling. Dette gjør at leveringstiden pleier å være 1-3 dager.