Fix Bolig Rabattkode / Kupong 2018 | 10-40% rabatt & Gratis frakt | Juni


Fix Bolig har flere utsalgssteder for byggevarer blant annet i Drammen, Larvik, Skien, Moss og Tønsberg. Men du kan også bestille det du trenger fra deres nettbutikk for å få det sendt rett hjem. På deres utsalgssteder finner du alt du trenger for å pusse opp boligen din.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Fixbolig.no:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Fix Bolig.

VIS RABATTKODE

www.fixbolig.no/tt/?tt=18938_12_243295_&r=%2F

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte kampanje-produkter hos Fixbolig.no. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Med anledningen til å bestille de nødvendige byggevarene på nett, blir utvalget tilgjengelig også for personer som ikke kan komme seg til et av vareutsalgene.

I utvalget til Fix Bolig finner du alt du trenger for å pusse opp eller for nybygg. Her har du alt du trenger for vegg, tak og gulv. Du kan velge mellom et stort utvalg av laminat, parkett og teppeflis, og kan også kjøpe det du trenger for å bygge forskjellige typer garderober. Skal du male huset eller leiligheten på innsiden eller utenpå, har de alt av maling du har behov for. Ellers finner du et utvalg av dører og tilbehør.

Fix Bolig benytter Schenker og lokale transportfirmaer for å levere ut varer til sine kunder, og varene kan betales med Klarna delbetaling, eller eventuelt VISA og Mastercard.