Finnair Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-30% rabatt | Mai


Finnair er et finsk flyselskap som flyr til over 70 destinasjoner mellom Europa, USA og Asia. Finnair er et av Europas største flyselskap med flyvninger til Asia, og tilbyr den raskeste veien dit. På finnair.no kan man booke sin flyreise.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Finnair:

Alle tilgjengelige rabatter og kupongkoder fra Finnair

10-40% rabatt, 100-500 kr rabatt og mye mer.

VIS ALLE TILBUD OG RABATTKODER

ad.zanox.com/ppc/?39414238C978640881&ulp=[[www.finnair.com/no/no/offers?utm_source=ainoa:se&utm_medium=textlink&utm_content=textlink&utm_campaign=affiliate]]

Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Her finnes det en mengde avreisesteder og destinasjoner å velge mellom, som for eksempel London, Oslo, Brussel, Chicago, Miami, New York, Bangkok, Tokyo, Beijing, Bali og Vietnam.

Det går også an å booke reiser som innebærer bytte med Finnairs partnerselskap. Dette gjelder reiser til land som Australia og Island. På finnair.no kan du booke hotell og leiebil samtidig som du booker fly. Ombord på et Finnairfly kan du nyte god mat, herlig komfort, underholdning i form av film- og musikkanaler, eller shoppe i Tax Free-shoppen. Som medlem i lojalitetsprogrammet Finnair Plus samler du poeng som du siden kan bruke til flyreiser, oppgraderinger og en mengde andre tjenester. Du får også tilgang til eksklusive tilbud og rabatter.