Familiebutikken Rabattkode 2018 | 10-30% rabatt | Mai


Med sitt brede sortiment er Familiebutikken en utmerket nettbutikk å besøke når du er på jakt etter nye klær, tilbehør og andre moteprodukter. Uansett om du selv, din tenåring eller ditt nyfødte barn trenger nye klær, så er det stor sannsynlighet for at du finner noe som kan være passelig hos Familiebutikken. Her finnes det virkelig klesplagg til alle familiens medlemmer!

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Familiebutikken:

10% rabatt

10% rabatt hos Familiebutikken.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p(246618)a(2820946)g(21726082)url(http://familiebutikken.no/)

Rabattkode trengs ikke. Registrer deg på Familiebutikkens nyhetsbrev og få 10% rabatt. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Minst 25% rabatt

Minst 25% rabatt hos Familiebutikken.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p(246618)a(2820946)g(21726082)url(http://familiebutikken.no/tilbud.html)

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos Familiebutikken. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Familiebutikken Rabattkode Inne i nettbutikken kan du enkelt finne det du leter etter gjennom å klikke deg inn på de ulike hovedkategoriene. Hovedkategoriene er inndelt etter aldersgruppe og kjønn, hvilket innebærer at de har navn som ”Baby 0-2”, Jente 2-8”, ”Gutt 2-8”, ”Jente 8-16”, ”Gutt 8-16”, ”Dame” og ”Herre”. Alle produkter har god kvalitet og en stor del av utvalget kommer fra velkjente varemerker. Noen varemerker som er representerte i utvalget er Helly Hansen, Reima, Adidas, Levi’s, Rebook, Converse og Timberland.

Om du har lyst til å gjøre noen ypperlige funn, og få riktig gode priser hos Familiebutikken, burde du kikke i kategorien ”Tilbud”. Der er det et stort antall klesplagg på salg med kraftig reduserte priser. De fleste produktene i ”Tilbud”-kategorien er satt ned minst 30 prosent. Ytterligere en måte å få ekstra gode priser på, er å abonnere på Familiebutikkens nyhetsbrev. Som abonnement på nyhetsbrevet får du blant annet eksklusive rabatter og tilbud direkte i din innboks.

Betalingene hos Familiebutikken gjøres med sikre betalingsløsninger. Du kan betale med Klarna-faktura, Klarna-delbetaling, Klarna-konto, VISA-kort eller MasterCard. Frakten er alltid 69 NOK uansett hvor mye du har handlet for. Leveringen tar vanligvis 2-4 arbeidsdager og leveringen skjer med Bring og Posten. Har du noen spørsmål om din bestilling, eller noe annet, kan du alltid kontakte Familiebutikkens kundeservice. Kundeservicen finnes tilgjengelig via telefon eller e-post, og holder åpent mandag til fredag mellom klokken 09.00-15.00.