Euroflorist Rabattkode / Kupong 2019 | 10-50% rabatt | Desember


Euroflorist er Europas største nettverk av blomsterbutikker. Selskapet ble grunnlagt i Sverige 1982 av Peter Jungbeck og Lars Hedberg. Selskapet gikk da under navnet Svensk Blomsterförmedling. I 1990 ble de slått sammen med Blommografen og byttet da navn til Euroflorist. I dag er Euroflorist et fremgangsrikt internasjonalt selskap som har over 1500 fristende blomsterhandlere i sitt nettverk.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Euroflorist:

10% rabatt

10% rabatt hos Euroflorist.

VIS RABATTKODE

clk.tradedoubler.com/click?p=238499&a=2820946&g=21293466

Rabattkode trengs ikke. Registrer deg på Euroflorists nyhetsbrev og få 10% rabatt. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Selskapets mål er å tilby kvalitetsblomster med kjapp levering over hele verden. Hovedkontoret ligger fortsatt i Malmø, og har virksomhet i 12 land med kontorer i Sverige, Nederland, England, Tyskland og Frankrike. På euroflorist.no kan man sende blomster med blomsterbud. For å sende blomster med Euroflorist velger du først hvilken type bukett du vil sende. Du kan også gjøre visse tilleggsvalg som å legge til sjokolade, gaver og kort. Deretter fyller du i den ønskede leveranseadressen, samt hvilken dato og tid du vil at buketten skal leveres. Bestillingen sender deretter videre til den blomsterhandelen som finnes nærmeste leveranseadressen. De leverer buketten og eventuelle ekstra valg direkte til mottakeren. Blomsterbud passer perfekt ved fødselsdager, bryllupsdager, dåp, begravelser, eksamensdager og høytider. Euroflorist Rabattkode