E-trekk.no Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-35% rabatt | Desember


E-trekk.no er en nettbutikk, hvor du kan handle inn alt nødvendig, til røykeslutt eller hvis bare vil røyke e-sigaretter. Her finner du startsett, komplette sett med ulike styrke, som inkluderer elektronisk sigarett, batterier, tank og USB-stikk, sammen med olje, rengjøringsremedier og etui. Utvalget av aroma og e-juice er veldig stort, så du aldri går lei av e-sigaretten, fordi du kan eksperimentere med nye smaker og nikotininnhold.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra E-trekk.no:

25% rabatt

Minst 25% rabatt hos E-trekk.no.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=3754&pid=18853&deeplink=https%3A//www.e-trekk.no/nye-produkter-og-tilbud/restsalg/

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte SALG-produkter hos E-trekk.no. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

E-trekk har sitt utspring fra Danmark, og har levert e-sigaretter helt siden 2011, og er med det en av lengstlevende i markedet. De tilbyr også et lojalitetsprogram som gir deg rabatter og en rekke fordeler, etter relativt kort tid - tredje gang du handler begynner fordelene å komme på rams. Utvalget av merker er også stort, og du finner stort sett det som er å krype og gå, av brands innenfor e-sigaretter. Du registrerer konto og har alle bestillinger samlet på et sted, så du enkelt kan bestille inn samme varer igjen, og igjen.