DYRBERG/KERN Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Mai


DYRBERG/KERN ble for 29 år siden av Gitte Dyrberg og Hennig Kern. Som kreative ledere, designergenier og bærende krefter, har Gitte Dyrberg og Henning Kern gjort DYRBERG/KERN til det det er i dag: et lysende varemerke som produserer smykker og ur, og som aldri slutter å fascinere og friste kundene sine.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra DYRBERG/KERN:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra DYRBERGKERN.no

Gratis frakt, 100-1000kr, 10-25% rabatt og mye mer.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/y7oahf5h

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se DYRBERG/KERNs startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Sammen har de en klar visjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet. Men hvordan skal de klare dette? DYRBERG/KERN klarer dette ved å tilby et omfattende og innovativt utvalg av ikoniske klassikere og en sensuell tilgang til stil og eleganse. Fascinasjonen for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har hjulpet Dyrberg og Kern med å år etter år overraske og forføre kundene sine.

Blant produktene DYRBERG/KERN tilbyr finner vi utrolig vakre klokker som for eksempel en Splendid-klokke, Privilegia og en Privilegia SL. De tilbyr også utrolig vakre ringer, halskjeder, armbånd og øredobber. Prisene varier i fra alt til en hundre lapp til flere tusenlapper, avhengig i hva du er ute etter. Produktene til DYRBEGR/KERN er av utrolig god kvalitet og er håndlaget av spesialister. Du får i tillegg til god kvalitet 10% rabatt i velkomstbonus på dyrbergkern.no.