Dørskilt.no Rabattkode / Kupongkode 2018 | 10-50% rabatt | Mai


Dørskilt.no er en nettbutikk som selger dørskilter. Nettbutikken ble etablert i 2009, og har helt siden starten hjulpet nordmenn over hele landet med å lage fine og personlige dørskilt. Bakom Dørskilt.no står selskapet Merk Alt AS, som har sin hovedlokasjon i Langhus.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Dørskilt.no:

179 kr

Dørskilt for kun 179 kr hos Dørskilt.no.

VIS RABATTKODE

www.dorskilt.no/skilt/?tt=6779_12_243295_&r=%2F

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte produkter hos Dørskilt.no. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Hos Dørskilt.no finnes et bredt utvalg av dørskilter i sortimentet, med ulike materialer, design og form. Kunden velger alltid selv hva som skal stå på skiltet og kan også gjøre den personlig på flere forskjellige måter. Utover å velge navn/tekst, så er det mulig å velge skrifttype, hvordan teksten skal være justert (høyre, venstre, midtstilt), farge på teksten, bakgrunn på skiltet og tekstformat (liggende eller stående).

Alle produkter kommer med en garanti som garanterer at alle kunder blir 100% fornøyde med det som ble bestilt.

Betaling hos Dørskilt.no gjøres med VISA-kort, MasterCard, PayPal eller mot faktura. Betaling mot faktura er helt avgiftsfritt. Selv om dørskiltene er skreddersydde til kunden, er leveringen hurtig. Å få levert hjem et bestilt dørskilt tar vanligvis kun 3-5 arbeidsdager.