DittNyeBad.no Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Juni


Dittnyebad er en nettbutikk i vekst helt siden oppstarten i 2005. Lageret ligger i Oslo, men de leverer til hele landet. Hvis du ønsker å spare inn på transportkostnader er det mulig å hente varene selv i Oslo. Ønsker du tilsendt, kan du hente alle varer under 35 kilo på posten, eller du blir ringt opp før levering, så dere kan koordinere leveringstidspunkt - enklere blir det ikke!

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra DittNyeBad.no:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra DittNyeBad.no

50-1000kr rabatt, 10-25% rabatt, Gratis frakt og mye mer.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/y6uko6vz

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se DittNyeBad.nos startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Av produkter du kan velge mellom, er det dusjkabinett, massasjebad, steamdusj, sauna, badekar, badstue, spabad, massasjestoler og tilbehør, du kan velge mellom. Prismessig er det får som kan konkurrerer med Dittnyebad.no, fordi her finner du alltid lave priser, og da snakker vi lave priser. Det er ikke uvanlig du kan få flere tusen kroner i rabatt på noen av de mestselgende og populære produkter. Det er også garanti på en del produkter, som gir deg 5 år eller 10 år, på utvalgte produkter. Ellers, er garantitiden på 2 år, minimum.