Design Belysning Rabattkode / Kampanjekode 2019 | 15-25% rabatt | Desember


Design Belysning er en av Norges største leverandører av hjemmebelysning og tilbehør på nett. Det er en internettbutikk med kontor og lager i Skippergata 23, og flere kunder velger å se på nettsiden deres på jakt etter produkter, før de kommer innom for å se på den lampen di ønsker seg.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Design Belysning:

15% rabatt

Minst 15% rabatt hos DesignBelysning.no.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/ybzyax3c

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte produkter hos Design Belysning. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Design Belysning mener at lys er mer enn bare praktisk, og mener at lys gir omgivelsene våre form og karakter. Deres produktgrupper omfatter det meste av lyssystemer og lamper til blant annet baderom, kjøkken, barnerom, stue og utebelysning. Design Belysning har i tillegg utrolig god kunnskap om lyskilder, og kan hjelpe både deg som er opptatt av energisparing, og deg som vil dyrke tomater.

Om du er lei av alle de tradisjonelle lampebutikkene er designbelysning.no definitivt noe du vil like. De legger nemlig vekt på å finne produkter ikke alle har i de fleste prisklasser og ikke minst produkter som er i god kvalitet. Trenger du kanskje noen gode råd? Etter avtale med rådgiverne deres tilbyr Design Belysning kostnadsfri rådgivning! Du kan også ta turen innom bloggen deres om du ønsker å lese spennende artikler og få gode tips og informasjon om trender, leverandører og om hva som er smart å tenke på når du skal kjøpe ny belysning til hjem eller bedrift.