Dentaworks Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 20-30% rabatt & Fri frakt | Desember


Dentaworks er et tannblekningsprodukt til hjemmebruk. På hjemmesiden Tannbleking.no kan du bestille Dentaworks ulike tannbleking. Velg mellom komplett tannbleking eller enkle produkter. Det komplette tannblekingskitet inneholder alt du trenger for å få hvite tenner hjemme. Kitet inneholder 10 ml Dentaworks tannblekingsgele (som holder til cirka 30 behandlinger), 3 stk Dentaworks Soft-tannskinner, oppbevaringsboks for tannskinnene, nyansekart, samt en manual med enkle instruksjoner.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Dentaworks:

20-30% rabatt

20-30% rabatt hos Dentaworks.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/julp8me

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte kampanje-produkter hos Dentaworks. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Gratis frakt

Gratis frakt hos Dentaworks.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/hlae7v7

Rabattkode trengs ikke. Gjelder når du handler for over 600 kr. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

For den som allerede har bleket tennene, eller trenger å komme til på vanskelige steder, så finnes Dentaworks tannblekingspenner. I kitet Dentaworks Plus inngår også en tannblekingspenn, foruten alle produktene i standardkitet. Det går også fint å kjøpe ekstra tannblekingsgele og tannskinner. Alle tannblekingsprodukter fra Dentaworks er 100% emaljesikre og fri for BPA, TEA og parabener. Her finnes det også et stort utvalg av munnpleieprodukter som tanntråd, mellomromsbørster, tannkrem og fargetabletter fra kjente merker som Sensodyne, Johnson & Johnson, Ekulf og Crest. For at du som kunde skal føle seg trygg med ditt kjøp av tannblekingsprodukter, tilbyr Dentaworks en Fornøyd kunde-garanti. Den innebærer at om du mot all formodning ikke skulle være fornøyd med produktene, kan du få pengene tilbake.