Deal.no Rabattkode / Kupong 2018 | 10-50% rabatt & Fri frakt | Desember


Deal.no er en av Norges absolutt eldste nettaktører, og gjennom årene har tusenvis av nordmenn rundt om i landet handlet fra selskapet. Totalt har Deal.no siden oppstarten hatt over 900 000 kunder og populariteten ser bare ut til å øke.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Deal.no:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Deal.no.

VIS RABATTKODE

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabattkode gjelder utvalgte produkter hos Deal.no. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Med sitt enorme sortiment bestående av produkter og varer innenfor en rekke ulike områder, ligner nesten Deal.no på et stort online-varehus. I det brede utvalget finnes først og fremst produkter som hjemmeelektronikk som datamaskiner, datatilbehør, mobiltelefoner, GPSer, TV-er og lydanlegg. Utover alle disse hjemmeelektronikkproduktene har de også hvitevarer, arbeidsklær, kjemiske produkter, varmepumper, sikkerhetsprodukter, produkter til baderom og kjøkken, hageutstyr, verktøy, bilprodukter og mye mer. Deal.no Rabattkode

I tillegg til at Deal.no har mange produkter å velge mellom, finnes det også en rekke andre fordeler med å handle hos selskapet. Leveransene er kjappe og leveres med Posten, Bring eller Schenker. Det er alltid fri frakt om du henter pakken din på noen av selskapets «Pick-up-Points». Som kunde kan du betale via sikre betalingsmetoder, som blant annet aksepterer VISA og MasterCard. Skulle du ha noen spørsmål kan du alltid kontakte Deal.no sin kundetjeneste, som svarer på telefon, e-post og på Facebook. Det er verdt å nevne at selskapet har gode kundeanmeldelser på anmeldelsessider som for eksempel Trustpilot.