DanSmoke Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-35% rabatt | Desember


DanSmoke er et dansk selskap som produserer e-sigaretter som ligner på konvensjonelle tobakksigaretter, men uten røyk, aske og lukt. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av en gruppe danske entreprenører. DanSmokes forretningsidé er å tilby en rekke e-sigaretter som et alternativ til tobakksrøyking. DanSmoke har nettbutikker i Skandinavia, Tyskland, Østerrike og Sveits.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra DanSmoke:

25% rabatt

Minst 25% rabatt hos DanSmoke.com.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=6649

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte outlet-produkter hos DanSmoke. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

På dansmoke.com finnes det en rekke elektroniske sigaretter, smaksatte filtre og væsker. Dansmokes e-sigaretter er svarte med LED-lys i forskjellige farger. Utvalget av Dansmoke er delt opp i kategoriene e-sigarett startpakke, dansmoke e-sigaretter, smaksvæsker, tobakksmaker, dansmoke fast, dansmoke max, dansmoke 3X, eksotiske smaker, engangs e-CIG, tilbehør, outletutsalg. Bestselgende produkter av smaker er "Royal Scandinavian" og batteriet Dansmoke 3X™ - 450 Mah batteri. Dansmoke har forskjellige varianter av startpakken som koster fra 579 kroner og oppover, og inkluderer e-sigaretter, e-væske og kvartalspakker i forskjellige prisklasser med filtre, batterier, tilbehør, ladere fra 1969 SEK og oppover. Nettstedet har også en blogg som inneholder poster med selskapsnyheter, en kategori med testresultater av selskapets produkter og mulighet til å delta i selskapets lojaitetsprogrammer. Medlemmer av lojalitetsprogrammet får spesialpriser, gaver, premium kundeservice, tilbud med mer. For å bli medlem bestiller du en startpakke og velger hvor ofte du vil ha leveranser og hvor mange filtre du vil ha ved hver levering.

På dansmoke.com aksepteres betalingsmåtene kredittkort, inkludert MasterCard, Visa og American Express. For medlemmer av Loyalty Club er det også betalingsalternativer som faktura eller PayPal. For å kunne bestille må man være 18 år. Levering tar mellom 5 til 8 dager.