Daniel Wellington Rabattkode 2018 | 10-20% rabatt & Gratis frakt | Desember


Daniel Wellington er et svensk klokkeselskap som ble grunnlagt i 2011 av Filip Tysander. Idéen om Daniel Wellington fikk Filip Tysander under en reise til Australia, da han traff en motebevisst britisk mann som likte å matche sine vintageklokker med slitne natoreimer. Navnet på denne britiske mannen med den tidløse stilen, er Daniel Wellington.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Daniel Wellington:

Minst 10-20% rabatt og fri frakt

Minst 10-20% rabatt og gratis frakt hos Daniel Wellington.

VIS RABATTKODE

www.danielwellington.com/no

Rabattkode trengs ikke. Gjelder utvalgte kampanjer hos Daniel Wellington. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Utviklingen til selskapet har skjedd i rakettfart for selskapet fra tiden hvor Filip Tysander traff Daniel Wellington og fikk sin forretningsidé, og frem til i dag. På bare noen få år har Daniel Wellington blitt et veldig populært klokkemerke som bæres av mennesker over hele verden.

Klokkene selges både i fysiske butikker og i ulike nettbutikker, i mange forskjellige land. I tillegg til at Daniel Wellington-klokkene selges via ulike forhandlere, har selskapet også et eget utsalg i sin nettbutikk danielwellington.com.

På danielwellington.com finnes klokker og reimer fra omtrent alle kolleksjoner som selskapet har laget. Nettbutikken er (akkurat som klokkene) veldig stilren og enkel, og som besøker kan du lett finne det du leter etter ved å klikke deg inn på de ulike produktkategoriene ”Kolleksjoner”, ”Mann”, ”Kvinne” og ”Tilbehør”.

Når du handler hos danielwellington.com kan du betale sikkert og enkelt med VISA-kort, MasterCard, American Express, Paypal eller med faktura. Ved betaling med faktura har du 14 dager å betale på. Leveringen skjer med UPS eller DHL, og pleier vanligvis bare å ta noen få dager. Alle privatkunder får en returrett som gjelder i hele 30 dager. Alle klokker som selges hos danielwellington.com kommer med to års garanti.