Charlies Hus Rabattkode / Kampanjekode 2019 | 15-25% rabatt | Desember


På charlieshus.no finner du stort sett alt du trenger til ditt barns eller barnebarns rom. Charlies Hus ønsker å inspirere og glede alle barn ved å omgi seg med vakre ting. De ønsker også å la foreldre med god smak få oppdage noe nytt i det norske markedet. På Charlies Hus finner du blant annet interiør som senger, puter, sengesett og soveposer, i tillegg til leker som for eksempel spill, babyleker, gåleker, draleker og musikkinstrumenter. Du finner også puslespill og gigantiske postere under kategorien kreativitet.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Charlies Hus:

25% rabatt

Minst 25% rabatt hos CharliesHus.no.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=5305&pid=18853&deeplink=https%3A//charlieshus.no/ukens-tilbud

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Rabatten gjelder utvalgte produkter hos Charlies Hus. Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

Charlies Hus har mange gode tilbud og rabatter. Om du besøker nettbutikken vil du blant annet finne en avdeling som heter salg. Her finner du ulike produkter på tilbud. Prisene på Charlies Hus er gode og de selger også økologiske produkter. Du kan selv velge leveringsmetodene som passer best for deg, og de tilbyr ekspresslevering til de fleste steder i Norge. Varene sendes vanligvis i løpet av noen få timer. Varene er av god kvalitet og Charlies Hus favoriserer produsenter som bryr seg om miljøet. De fører hovedsakelig franske merker av god kvalitet.

Charlies Hus har fri frakt på alle ordrer over kr 1000, og har ukentlige tilbud. De tilbyr også nyhetsbrev med tilbud, rabatter, nyheter og informasjon for sine abonnenter.