Bokklubben Rabattkode / Kampanjekode 2019 | 10-50% rabatt | Desember


Bokklubben selger bøker til sterkt rabatterte priser. De gir deg sågar et prisløfte, som garanterer deg lavest pris. Hvis du finner en bok til lavere priser andre steder, så bil Bokklubben imøtegå deg og gi samme eller mindre pris. Alle ordrer over 299,- kroner vil automatisk fjerne fraktgebyret og frakten blir helt gratis. Skulle du av en eller annen årsak angre kjøpet ditt så har du hele 100 dager på deg til å få igjen pengene, noe som gir deg full bytte- og returrett.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Bokklubben:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra Bokklubben.no

50-400kr, 10-50% rabatt, Gratis frakt og mye mer.

VIS RABATTKODE

tinyurl.com/yd4lzfu2

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se Bokklubbens startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Bokklubben Bokklubben har formidlet bøker gjennom femti år, noe som har laget basis for Bokklubben.no og Bokkilden.no (dom den også drifter), og selv om markedet har endret seg i disse årene, er målet fremdeles det samme: Videreformidle litteratur, for å øke fokus på lesning, forfattere og det norske språk i det hele tatt. Bokklubben har et enormt bibliotek av nyheter, klassikere, faglitteratur og abonnementsserier, og mye mere. Alt til en lavest mulig pris selvfølgelig.