BikBok Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-30% rabatt & Fri frakt | Desember


BikBok er en norsk kleskjede, og et norsk klesmerke, som eies av Varner-Gruppen. Totalt finnes det over 200 BikBok-butikker i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Østerrike og Latvia. I tillegg til alle de fysiske butikkene i butikkjeden, driver Bikbok også netthandel via sin nettbutikk Bikbok.com.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra BikBok:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra BikBok

Gratis frakt, 10-30% rabatt, 100-500 kr rabatt og mye mer.

VIS ALLE RABATTER OG RABATTKODER

www.bikbok.com/fashion/?tt=20245_12_243295_

Se lenken som åpnes i ny fane. (Klikk for å åpne igjen)

BikBok selger først og fremst klær fra sitt eget varemerke, men har også andre klær i sitt sortiment som kommer fra andre varemerker, for eksempel jeans. I nettbutikken finnes hele Bikboks sortiment representert. Her finnes det klesplagg som topper, kjoler, jakker, jeans, skjorter, bluser, badetøy, tilbehør og mye annet. Nettbutikken oppdateres hyppig, og hver dag dukker det vanligvis opp nye produkter.

Den som vil være først ute med å vite når Bikbok lanserer nye produkter, burde melde seg på nyhetsbrevet. Gjennom å være nyhetsbrevabonnent, får du blant annet vite først av alle når nye kolleksjoner lanseres, og du får tilgang til eksklusive kampanjer, rabattkoder og salg.

I tillegg til det brede utvalget av klær, så finnes det flere andre fordeler med å handle hos Bikbok.no. Alle kunder får hele 30 dagers åpent kjøp, og returen er alltid gratis. Leveringene er veldig kjappe, og det tar vanligvis bare et par dager å få hjem det du har bestilt. Betaling skjer med Klarnas sikre betalingsløsning, som gir deg mulighet til å betale med VISA-kort, MasterCard eller mot faktura.