bamix.no Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Desember


Bamix står bak en av de mest revolusjonerende kjøkkenmaskinene som noensinne er blitt laget. Alt startet helt tilbake i 1950 årene. Da fant nemlig Bamix opp stavblenderen, noe som raskt ble en fantastisk god hjelp på kjøkken over hele verden. Stavmikseren til Bamix har en sveitsisk AC mototr med 2 hastigheter som bidrar med en helt utrolig kraft, til tross for at energiforbruket er lavt i forhold til andre merker. Dette fører også til at stavmikserne til Bamix er meget støysvak under bruk.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra bamix.no:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra bamix.no

Gratis frakt, 50-400kr, 10-25% rabatt og mye mer.

VIS RABATTKODE

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=18853&cid=6433

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se bamix.nos startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Stavmikseren er utstyrt med et unikt utskiftbart knivsystem med 4 forskjellige kniver: multi-purpose blade, whisk, beater og kjøttkvern, noe som gjør at stavmikserne til bamix er utrolig fleksible og kan utføre en hel del forskjellige oppgaver på kjøkkenet. Bamix er også testvinner i en rekke tester, nå sist i Matkontrollen på TV2.

Bamix.no er en nettbutikk med fri frakt over kr 499. Leveringer tar vanligvis 3-5 dager, og det sendes daglig ut varer. Alle kjøp som gjøres på bamix.no kan byttes frem til 21. januar 2018, noe som gjør at bamix.no er et godt sted å handle julegaver til for eksempel bestemor eller tanter. Du finner også tilbehør og reservedeler til din stavmikser på bamix.no, om det skulle være noe galt med den du har.