Amisol Rabattkode / Kampanjekode 2018 | 10-25% rabatt | Desember


Amisol Travel AS er en norskeid reisearrangør som også har et datterselskap i Danmark. Amisol har over 25 års erfaring og selskapet var den første turoperatøren som tilbød pakkereiser til Sharm el Sheikh fra Skandinavia. Over 400 000 ferieglade nordmenn har gjennom disse 25 årene tilbrakt ferien sin med Amisol, i landene rundt Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypt. Amisol sitt forrige navn var Pyramidene Reiser og de har gjennom alle disse årene bygget opp enorm kunnskap om hva nordmenn passer for når det gjelder reiser.

Aktuelle tilbud og rabattkoder fra Amisol:

Alle tilgjengelige rabattkoder fra Amisol.no

50-2000kr, 10-25% rabatt og mye mer.

VIS ALLE KAMPANJER OG RABATTKODER

tinyurl.com/yafrkszh

Ingen rabattkode denne uken / måneden. Se Amisols startside (som åpnes i ny fane) for å finne aktuelle rabatter og tilbud. Klikk for å åpne igjen.

Amisol tilbyr kvalitetsreiser til veldig fornuftige priser. Dette har de fått på grunn av godt samarbeid med stedlige representanter på reisemålene, noe som gjør at din kvalitetsreise blir fantastisk, samtidig som den blir billig. Det blir ikke mye bedre enn det.

Amisol tilbyr også reisepakker med regulærfly for å gi deg som gjest en større fleksibilitet. Som gjest hos Amisol får du flere reisemål å velge mellom, i tillegg til at du kan fly direkte fra de største byene i Norge til ditt reisemål. Dette er noe de fleste nordmenn synes er veldig praktisk og behagelig. Om du lurer på noe mer angående Amisol burde du ta en titt på nettsida deres. Her får du alt informasjonen du trenger. Du kan også kontakte de på telefon og e-post.